Laser verhuur

Verhuur van lasers en lasershows

Een laser is een spectaculair lichteffect dat je kan gebruiken om je fuif, feest of evenement een echt wow-effect te geven. Een laser is geen standaard lamp maar een specifiek toestel waarbij een zeer krachtige en zeer dunne straal geprojecteerd wordt. Deze kan tot kilometers ver schijnen.

Een van de vele laser effecten

In de praktijk wordt deze straal door middel van zeer kleine en zeer snelle spiegels weerkaatst zodat je met deze krachtige straal allerlei vormen kan verkrijgen. Het resultaat is een prachtige lasershow.

Een tunneleffect door middel van een laser

Denk hierbij aan de wel bekende waaiers, tunnels of golven. Maar ook vele fijne stralen of animaties zijn mogelijk. En dit in alle kleuren want de lasers die we verhuren zijn niet alleen krachtig, maar ook voorzien van kleurenmenging waardoor we stralen en vormen in alle kleuren kunnen projecteren.

Er zijn zeer veel kleuren mogelijk dankzij onze kleurenlasers

Ook zijn er allerlei bewegende animaties mogelijk. Bijvoorbeeld sterren, vierkanten, cirkels, driehoeken, hartjes.. Dit geeft erg spectaculaire resultaten. Het mooiste resultaat, en dat raden we ook altijd aan, is in combinatie met een rookmachine. Dan zie je de laserstralen en vlakken door de lucht snijden.

Dankzij de rook zijn de stralen en vlakken mooi zichtbaar

Graag een laser huren? Neem dan zeker contact met ons op. Onze lasers kunnen optioneel via een laptop aangestuurd worden zodat je enkel een patroon of show naar keuze moet aanklikken om het spectaculaire effect te verkrijgen.

Onze kleurenlasers zijn van het merk Laserworld. Deze fabrikant behoort tot de top van de laser projectoren.

De lasers die we te huur aanbieden zijn uitstekend te combineren met onze fuifsets.