Lichten huren

Verhuur van verlichting voor je feest

We verhuren allerlei verlichting gaande van kleine mobiele lichtinstallaties die eenvoudig klaargezet kunnen worden tot grote truss lichtconstructies die we ter plaatse opbouwen. De lichtsets die u bij ons huurt gaan van een enkele ledspot tot speciale lichteffecten zoals RGB kleurenlasers, blacklights en rookmachines. Ook voor grotere evenementen hebben we de nodige lichtapparatuur in ons verhuur aanbod. Zo hebben we een ruim aantal led movingheads (zowel type wash als spot) en led blinders.

ledspots

Lichtsets
Ben je op zoek naar een compacte lichtinstallatie die je zelf kan afhalen en eenvoudig opzetten of zoek je een imposante lichtbrug met intelligent licht? Op deze pagina vind je complete lichtinstallaties voor kleine feesten tot grote fuiven of evenementen. Uiteraard kunnen we op maat en naar uw wens afwijken van deze opstellingen. We kunnen steeds lampen toevoegen of wijzigen of extra effecten voorzien. Laat ons zeker weten wat je in gedachten hebt en we bezorgen je een vrijblijvende offerte.

led matrixLichteffecten en losse verlichting
Hier vind je lichteffecten zoals lasers, rookmachine, blacklights, movingheads, lichtslingers en stroboscopen. Deze kan je individueel gebruiken maar ook toevoegen aan een totaalpakket of aan een lichtset om de set nog mooier, groter of indrukwekkender te maken. Helemaal zoals jij het wilt.

Blacklight en glow in the dark
We zijn ook gespecialiseerd in glow in the dark en blacklight evenementen. Wanneer je een fluo of neon feest geeft zorgen blacklights er voor dat alle witte en uv gevoelige voorwerpen licht geven in het donker. Zelfs je tanden 😉 Ook zaalsporten zijn uitermate geschikt om glow in the dark versies van te organiseren. We hebben voldoende materiaal en fluoriscerende tape (voor de lijnen af te plakken) ter beschikking om hele sporthallen van dit effect te voorzien.

Laser verhuur
Ben je op zoek naar een lasershow voor je fuif of evenement? Ook dan kan je bij ons terecht voor computergestuurde lasershows en krachtige RGB kleurenlasers.

dj meubel in hout
DJ meubel verhuur
Om de afwerking van je feest of fuif tot een hoger niveau te tillen is het altijd een goed idee om een DJ meubel toe te voegen aan je bestelling. Een DJ meubel zorgt er voor dat je feest een complete uitstraling krijgt. Dit is namelijk veel mooier dan een gewone tafel waarachter de DJ staat.

Weet je niet zeker wat je precies nodig hebt van lichtmateriaal, aarzel dan niet om ons te contacteren.