Totaalpakketten

U kan bij ons terecht voor het huren van geluidsinstallaties en lichtstallaties. Ook verhuren we volledige discobars, met of zonder DJ. Voor grotere evenementen en fuiven kunnen we u ook verder helpen. We beschikken over krachtige muziekinstallaties, dj gear en complete lichtinstallatie met trussconstructies.

Kleine installaties kan u zelf afhalen, grotere installaties leveren we ter plaatse en sluiten we voor u aan.

Onze totaalpakketten helpen u om een goede keuze te maken bij het huren van licht en geluid.
Deze pakketten hebben we opgedeeld in 4 categorieën.

PARTYSETS

Feesten

Vanaf 100 euro

Partysets zijn bedoeld voor de meeste feesten zoals familiefeesten, verjaardagen… waarbij het doel is om een leuke (dans)avond te beleven onder familie en vrienden.  Alles wat je nodig hebt om een geweldig feest te houden is inbegrepen.

FUIFSETS

Fuiven

Vanaf 200 euro

Deze sets zijn vergelijkbaar met de partysets maar zijn voor een iets groter publiek bedoeld onder andere dankzij de krachtigere bassweergave.

Perfect voor fuiven, grotere verjaardagsfeesten, 18 jarigen tonnen,…

TROUWSETS

Huwelijk

Vanaf 225 euro

Alles om van je huwelijk een onvergetelijke avond te maken. Ga een zorgeloos feest tegemoed met onze huwelijkspakketten én een ervaren professionele DJ. 

DELUXE SETS

Events

Vanaf 435 euro

Wil je je gasten met verstomming slaan wanneer ze de zaal betreden? Onze deluxe sets stralen, zoals je al kon raden, luxe uit. Tot in de details afgewerkt, een stijlvol DJ meubel en sfeervolle belichting. Deze zijn perfect voor evenementen en bedrijfsfeesten waar het plaatje tot in de details moet kloppen.