Met DJ

DJ Andy Veltjen

DJ Andy Veltjen

Muziek op maat van uw concept

DJ Andy Veltjen
DJ Andy Veltjen is sinds 2004 actief als professionele DJ en heeft meer dan de nodigeĀ ervaring om jouw feest onvergetelijk te maken.
Ben je dus op zoek naar een DJ voor je feest en vind je de juiste muziek naar jouw wensen belangrijk?
Muziek aangepast aan het concept, jouw smaak en die van de andere feestvierders. Dan is DJ Andy Velten jouw party DJ.
Andy’s visie: allround party muziek op maat en dat technisch perfect gemixt! Zijn referenties bij diverse discotheken en clubs (Versuz, Peppermill, Fuego, Bozzini, Ritz Building, …) bevestigen dit enkel maar.

“Beste Andy, bij deze post ik een filmpje van onze trouw vorig jaar 8/8/2015! Wat een fantastische meneer! Je hebt van onze trouw een spetterend feest gemaakt. Alles was picco bello in orde zowel ’s middags tijdens de receptie als tijdens het avondfeest! Zoals veel mensen zeggen valt of staat je feest met een goede Dj. Awel, dat van ons stond er zonder twijfel! Dankjewel. Els en Benny”

“Beste Andy, dankjewel om er een schitterend feest van te maken! Je was top! Vanessa en Dries”


DJ Pieter V

DJ Pieter V

All-round DJ voor al uw feestjes

DJ Pieter VĀ DJ Pieter V heeft een erg mooi palmares als DJ. Zo draait hij niet alleen regelmatig op trouwfeesten, maar kan je hem ook tegenkomen op grote fuiven zoals de Nacht van de Hoegaarden en danscafĆ©s zoals de Pub in Tongeren. Met DJ Pieter V is de ambiance verzekerd.

Voor een swingende avond met de beste hits en dansmuziek van jaren 60 tot nu is DJ Pieter V dankzij zijn ruime ervaring de geknipte persoon. Het verloop van de avond wordt besproken in een kennismakingsgesprek zodat jullie op jullie avond enkel nog moeten genieten van de sfeer.


Beats of Love DJ

DJ Annelies Orye

THROW A PARTY FOR THE PEOPLE YOU LOVE!

Beats of Love DJ

Nog op zoek naar een dj voor je huwelijk, verjaardagsfeest of bedrijfsevent? Onder de naam Beats of Love maakt Annelies Orye er een onvergetelijke avond van!

Bespreek op voorhand je muzieksmaak of maak zelfs je eigen playlist, Annelies mixt al jouw favoriete plaatjes naadloos aan elkaar. Van pop en rock over disco en motown tot house en drum ’n bass. Anything goes, van de jaren ’50 tot nu.

“We wilden absoluut een dansfeestje en onze DJ heeft dat waargemaakt.”

“Zowel de DJ set tijdens de receptie als het avondfeest waren subliem.”


Een goede DJ is onmisbaar op uw feest. Wij werken enkel samen met DJā€™s waarvan wij 100% zeker zijn dat deze erg professioneel en goed in hun vak zijn. Een goede DJ maakt het verschil op uw feest.

Wat krijgt u als u bij ons een DJ inhuurt:

  • Verkennend kennismakingsgesprek
  • Opstellen draaiboek (verloop van de avond bespreken)
  • Muziekwensen overmaken
  • Geen einduur, geen extra uren bij te betalen
  • De DJ brengt zijn eigen dj apparatuur (mengpaneel, cdspelers, laptopā€¦) mee. Deze hoeft u niet apart bij te huren.

Wanneer u bij ons een DJ inhuurt is dit inclusief de mogelijkheid om op voorhand de avond te bespreken en persoonlijke wensen te overlopen.
Zo weet u op voorhand dat u gedurende uw feest de nodige muzikale ondersteuning krijgt met elke fase van de avond zijn eigen sfeer.

Neem voor uw feest geen risicoā€™s met de eerste de beste DJ. Ga enkel voor de DJ waarbij u een goed gevoel heeft. Zeker bij een trouwfeest is het belangrijk om het draaiboek van de dag en avond te bespreken. Rustige loungemuziek bij het diner, een goed getimede openingsdans en nadien ambiance op de dansvloer.

Op deze pagina vindt u de DJ’s die wij ten harte aanbevelen. Indien u deze wenst te reserveren kan u het contactformulier invullen. Als u deze samen met een pakket (trouwfeest pakket, deluxe pakket) wenst te reserveren kan u het pakket reserveren en in de bestelling aanduiden of u er een DJ bij wenst. U ontvangt dan ook de prijs in een persoonlijke offerte.